Home / FAALİYETLER / 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Trabzon’da Kutlandı

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Trabzon’da Kutlandı

23 Nisan etkinliği bu yıl soğuk ve yağışlı havaya rağmen Trabzon’da bulunan muhacir çocuklar ve aileleri ve Trabzon’lu çocuklar ve ailelerinin katılımı ile coşkulu bir şekilde kutlandı.
Afganistan Hazaraları Kültür ve Dayanışma Derneğinin İçişleri Bakanlığı Dernekler Dairesi Başkanlığı tarafından desteklenen, “HINDUKUŞ’TAN ZIGANA’YA DOMBURA’DAN KEMENÇE’YE BİR GÖÇ HİKAYESİ” Projemiz kapsamında 3. Geleneksel 23 Nisan etkinliğimizi gerçekleştirdik. Proje ortaklarımız olan Göçidaresi İl Müdürlüğü ve Ortahisar Halk Eğim ve Akşam Sanat Okulunu bize sundukları destekler dolayı teşekkür ederiz. Özellikle Ortahisar Halk Eğim ve Akşam Sanat Okulu Horon ekibine ve değerli yöneticilerine ve hocalarımıza çok teşekkür ederiz.

Rastgele Yazı

Milli Birlik Şehidi Üstat Abdul Ali Mezari’nin 24. Şehadet Yıl dönümü Trabzon’da Anıldı

Afganistan Hazaraları Kültür ve Dayanışma Derneği tarafından organize edilen Üstad Mezari’yi anma toplantısı 24. Şehadet …