Home / EĞİTİM / TÜRKSOY RESSAMLARI SAPANCA’DA

TÜRKSOY RESSAMLARI SAPANCA’DA

TÜRKSOY’a üye ve üye olmayan ülkelerden gelen ressamlar Atatürk Havalimanında karşılanarak Sapanca’ya ulaştırıldı. “Sapanca’da Zamanlar” adıyla 03 Haziran 2012 tarihine kadar Portakal Çiçeği Uluslararası Plastik Sanatlar Kolonisi’ne ait “Doğapark”ta yaratıcılık faaliyetlerini sürdürecek olan birbirinden değerli on dokuz ressam, Sapanca Kaymakamı Osman SARI, Koloni Genel Koordinatörü Hakan KÖRPİ ve TÜRKSOY Temsilcisi tarafından karşılandı. 15.TÜRKSOY Ressamlar Buluşmasıyla ilgili DHA tarafından kamuoyunu bilgilendirmek amacıyla sanatçılar ve organizatörlerle röportaj gerçekleştirildi.

24 Mayıs, Saat 10.00 DOĞAPARK  Portakalçiçegi Caddesi No 73   Yanık, Sapanca  / SAKARYA’da, TÜRKSOY Genel Sekreteri Düsen KASEİNOV, Sakarya Valisi Mustafa BÜYÜK, Sapanca Kaymakamı Osman SARI, Sapanca Belediye Başkanı İbrahim USLU, Portakal Çiçeği Uluslararası Plastik Sanatlar Kolonisi Genel Başkanı Ahmet ŞAHİN, Portakal Çiçeği Uluslararası Plastik Sanatlar Kolonisi Genel Koordinatörü Hakan KÖRPİ’nin katılımlarıyla basın toplantısı yapılacak.

ali_omid_pphoto (3)_480x322 ali_omid_pphoto (5)_480x360 ali_omid_pphoto (4)_480x360 ali_omid_pphoto (2)_480x319 ali_omid_pphoto (6)_480x324 ali_omid_photo (22)_480x319 ali_omid_photo (23)_480x360

Not: Haberin kaynağı  ” http://www.turksoy.org.tr ” dir.

Hakkında Muhammet Gül

Rastgele Yazı